Myytäviä yrityksiä

 

 

 

 

Torikahvila ja Paviljonki-kahvila

Hämeenlinna

Myydään Hämeenlinnan vanhin Torikahvila ja ylätorin Paviljonki-kahvila. Torikahvila on toiminut samalla paikalla jo vuosikymmeniä. Kahvilatoimintaa hoidetaan nykyaikaisesta myyntivaunusta jossa hyvät kahvilavarusteet mm kylmävitriini, paistouuni, kylmälaitteet. Asiakaspaikkoja on parhaimmillaan yli 100. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Paviljonki-kahvila sijaitsee historiallisessa paviljonki rakennuksessa torin ylälaidalla. Kahvilassa on yli 100 terassi-asiakaspaikkaa. Kahvilassa on hyvät varusteet ja terassikalusteet. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Kahvilat toimivat sesonkiluonteisesti 5-6 kuukautta kesäisin. Liikevaihto yli 200.000,- €, hyvä kannattavuus. Hintapyyntö 104.000,-.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com.

Konditoria- ja Salaattikahvila 

Hämeenlinna

Suosittu hyvällä liikepaikalla  ydinkeskustassa sijaitseva Kahvila. Tuotevalikoimaan kuuluvat lounassalaatit, keitot, laajavalikoima konditoria-kahvila tuotteita. Kahvila on toiminut samalla paikalla vuosikymmeniä ja sillä on laaja asiakaskunta. Kahvila on sisustettu ammattimaisesti ja varustettu hyvillä kalusteilla, koneilla, laitteilla ja astiastoilla. Toimiva, hyvä kahvila-alan liikeyritys, vuokrattu liiketila. Myydään liiketoiminta ja pieni vaihto-omaisuus edullisesti kahvilatoimintaa jatkavalle yrittäjälle. Kokoluokka: liikevaihto yli 270.000,- / v, henkilöstö 2-3. Hintapyyntö 48.000,-.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com.

LähiöPub    ravintola ja   liikehuoneisto

Kanta-Häme

 

 

Lähiö-Pubi, toiminut vuosikymmeniä samalla paikalla, tunnettu, vakiintunut asiakaskanta, Karaoke, Ray-pelikoneet. Kalusto ja koneet uusittu pääosin 1,5 vuotta sitten. Edullinen vuokrattu liiketila 65 m2 asiakaspaikkoja 45. Myydään liiketoiminta, kalusto, koneet, laitteet, astiasto ym. sekä vaihto-omaisuus kaupantekohetkellä. Hintapyyntö 30.000,- + vaihto-omaisuus. Liikehuoneisto voidaan myydä erillisellä kaupalla.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com

Ruoka- ja seurustelu- ravintola liiketoiminta

Pirkanmaalla

Myydään hyvämaineinen ruoka- ja seurusteluravintola Pirkanmaalla. Meksikolaishenkinen ruokaravintola 10 000 asukkaan taajamassa. Ravintolassa tarjoillaan arkisin Buffelounas ja iltaisin sekä viikonloppuisin rentoa Tex-mex ruokaa a la Carte listalta. Ravintolassa asiakaspaikkoja noin 80, lisäksi kabinettissa 30 asiakaspaikkaa ja laaja kesäterassi. Ravintola sisustettu ja kalustettu ammattimaisesti hyvällä bieteetillä. Valmis ja toimiva kokonaisuus alan ammattilaisille jatkaa ja kehittää ruokaravintola toimintaa. Vuokratilat 285 m2. Hintapyyntö 95.000,- + vaihto-omaisuus kaupantekohetkellä.

Luottamukselliset yhteydenotot ja neuvottelutarjoukset Arto Kaukonen puh. 0500 482332.

Huoltoasema

Kiinteistö Oy ja

liiketoiminta

Etelä-Suomi

Myydään Kiinteistö Oy ja Huoltoasema liiketoiminta joko yhdessä tai erikseen. Etelä-Suomessa taajaman keskustassa. Ympäristöasiat kunnossa. Kiinteistöyhtiö omistaa kiinteistön ja vuokraa liiketilat tällä hetkellä kahdelle yrittäjälle sekä mittarikentän jakeluyhtiölle . Mahdollisuus hyvätuottoiseen kiinteistösijoitukseen tarvittaessa myös liiketoiminnan harjoittamiseen omissa tiloissa. Palvelut; Kahvila, tarvikemyymälä, ruokaravintola, autonpesu. Paikkakunnan ykkösasema myynnissä! Tontti 4230 m2, rakennukset 719  m2.

Hintapyyntö kokonaisuudesta 850.000,- €.

Tarkemmat lisätiedot, esittelyt ja tarjousneuvottelu Arto Kaukonen puh. 0500 482332. 

Kahvila 

Kanta-Häme

Hämeenlinnan keskustassa keväällä (2017) avattu kahvila. Vuokrattu liiketila 114 m2, asiakaspaikkoja 36 + 16. Kahvilassa uudehko kalustus ja siisti liiketila. Hyvä tilaisuus aloittaa Kahvila liiketoiminta. Hintapyyntö 35.000,- / tarjoukset.

Lisätiedot, esittelyt ja tarjousneuvottelu Arto Kaukonen puh. 0500 482332.

Rantaravintola ja Pienvenesatama palvelut

Kanta-Häme 

Myyty !

Vuokrataan hieno hyväkuntoinen

Vanhainkoti kiinteistö

Päijät-Häme

Kiinteistö vuokrattu!

 

Erikoiskahvila-Konsepti

  Kanta-Häme 

Myyty !

Valtatie 10

Burger-Kahvila

Kanta-Häme

 

Etelä-Suomen kauneimpia pysähdyspaikkoja, järvenrannalla, runsaasti pysäköinti- ja oleskelutilaa. Pyöröhirsinen kahvilarakennus noin 64 m2 + 30 m2 terassit, Grillikatos ja pyöröhirsinen piha- /varastorakennus. Myydään rakennukset ja vuokrasopimus maa-alueeseen. Kaikki toimintaan tarvittava irtaimisto valmiina ja käyttökuntoisena, mahdollisuus jatkaa X-meal Burger konseptia (ei royalty-, lisenssimaksuja). Myydään tarjousten perusteella.

Luottamukselliset yhteydenotot ja neuvottelutarjoukset Arto Kaukonen puh. 0500 482332.

Grillikioski

Turenki

Myyty !

 

Rengasliike &

-pinnoittamo Oy

Etelä-Suomi

 

Renkaiden vähittäismyynti, tukkumyynti, raskaankaluston pinnoittamo, työkoneiden renkaiden valmistus, vahva tunnettu oma tuotemerkki. Toimintaa kahdella paikkakunnalla sekä vientiä ulkomaille. Toimintaan hyvin soveltuvat koneet ja laitteet sekä toimitilat jotka mahdollisuus vuokrata. Liikevaihto noin 2,3 milj. €,. Hyvä henkilökunta ja toimiva organisaatio. Myydään AAA+ luokiteltu hyvin kannattava Osakeyhtiön.

Luottamukselliset yhteydenotot ja neuvottelutarjoukset Arto Kaukonen puh. 0500 482332

Fonda Yrityskaupat | Ylläpito | Kotisivuton.fi