Myytäviä yrityksiä

 

 

 

Seurustelu Ravintola konsepti

Hämeenlinna

 

Myydään hyvin toimiva ainutlaatuinen Ravintola-konsepti erinomaisella liikepaikalla Hämeenlinnan ydinkeskustassa! Yleisön suosikki vuodesta toiseen. Toimintakonsepti pitää sisällään erityistapahtumia tilauksesta ryhmille, erinomaiset suositut Eat & Drink tarjoilut ja vielä erinomaisen palvelun kaikille asiakasryhmille. Asiakaspaikat 45, terassi 14, kabinetti 20.

Myydään liiketoiminta koneineen ja laitteineen tai vaihtoehtoisesti velaton osakeyhtiö. Mainio tilaisuus ravintola-alan ammattilaisille ryhtyä yrittäjäksi tai ravintoloitsijalle laajentaa toimintaa. Sopii myös erinomaisesti perheyritykseksi tai kimppayritykseksi ahkerille työtä pelkäämättömille kaveruksille. Tilaisuus! Liikevaihdon kokoluokka 300-400.000,- €.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com

 

Henkilönostinten Vuokraus

Osakeyhtiö

Etelä-Suomi

Myydään pitkään toiminut Henkilönostinten Vuokraukseen erikoistuneen yhtiön osakekanta (100 %). Yrityksen vuokrattavaan kalustoon kuuluvat: henkilönostimet, kuukulkijat, saksilavat, vertikaalimastot, rakennustelineet. Vuokrattava kalusto hyväkuntoista nykyaikaista ja tarjoaa asiakkaille laajat henkilönostinratkaisupalvelut kuljetuksineen ja asennuspalveluineen. Hyvä asianmukainen uudehko kuljetuskalusto vuokrattavalle kalustolle. Markkina-alueena koko Etelä-Suomi.Yrittäjän jäädessä eläkkeelle myydään yhtiön koko osakekanta uudelle yrittäjälle tai vakavaraiselle alalla kasvuloikkaa hakevalle yritykselle. Yrityksen luottoluokka AAA, liikevaihto noin 300.000,-, henkilöstöä 1+2.  

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com

 

Autosuojaamon Liiketoiminta

Hämeenlinna

Myydään yli 40 vuotta toiminut Autosuojaamon liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Toiminta käsittää autojen ruostesuojaus ja äänenvaimennus toiminnan. Liiketoiminta on nyt osana laajempaa toimintaa ja se eriytettään ostajalle omaksi liiketoimintayksiköksi. Toiminnassa käytetään laadukkaita Tectyl-tuotemerkkejä, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen. Ostajalle annetaan täydellinen tuki, opastus ja perehdytys toimintaan. Sopii hyvin työtä pelkäämättömälle yritystoiminnaksi tai osaksi muuta autonhuoltotoimintaa. 

Hintapyyntö 25.000,- + varastonarvo kaupantekohetkellä. Maksujärjestelyissä myyjän tuki.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com

 

Torikahvila

Hämeenlinna

Myydään Hämeenlinnan vanhin Torikahvila. Torikahvila on toiminut samalla paikalla jo vuosikymmeniä. Kahvilatoimintaa hoidetaan nykyaikaisesta myyntivaunusta, jossa on hyvät kahvilavarusteet mm. kylmävitriini, paistouuni, kylmälaitteet. Asiakaspaikkoja on parhaimmillaan yli 100 osa katettuja. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Torikahvila toimii sesonkiluonteisesti 5-6 kuukautta kesäisin.

Hintapyyntö 75.000,- €.

Lisätiedot, esittelyt ja neuvottelut Arto Kaukonen 0500 482332. e-mail: arto.kaukonen@live.com.

Konditoria- ja Salaattikahvila 

Hämeenlinna

Myyty !

Huoltoasema

Kiinteistö Oy ja

liiketoiminta

Etelä-Suomi

Myydään Kiinteistö Oy ja Huoltoasema liiketoiminta joko yhdessä tai erikseen. Etelä-Suomessa taajaman keskustassa. Ympäristöasiat kunnossa. Kiinteistöyhtiö omistaa kiinteistön ja vuokraa liiketilat tällä hetkellä kahdelle yrittäjälle sekä mittarikentän jakeluyhtiölle . Mahdollisuus hyvätuottoiseen kiinteistösijoitukseen tarvittaessa myös liiketoiminnan harjoittamiseen omissa tiloissa. Palvelut; Kahvila, tarvikemyymälä, ruokaravintola, autonpesu. Paikkakunnan ykkösasema myynnissä! Tontti 4230 m2, rakennukset 719  m2.

Hintapyyntö kokonaisuudesta 850.000,- €.

Tarkemmat lisätiedot, esittelyt ja tarjousneuvottelu Arto Kaukonen puh. 0500 482332. 

Rantaravintola ja Pienvenesatama palvelut

Kanta-Häme 

Myyty !

Vuokrataan hieno hyväkuntoinen

Vanhainkoti kiinteistö

Päijät-Häme

Kiinteistö vuokrattu!

 

Erikoiskahvila-Konsepti

  Kanta-Häme 

Myyty !

Grillikioski

Turenki

Myyty !

 

Fonda Yrityskaupat | Ylläpito | Kotisivuton.fi